02-05.02.2023, Narva. Viro

Kansainvälisessä koulutuksessa keskityttiin kehittämään nuoriso-ohjaajien taitoja ja valmiuksia sekä lisäämään yleistä tietoisuutta nuorisojohtajuudesta, edunvalvontakoulutuksesta, nuorisojärjestöjen ja kansalaisyhteiskunnan vahvistamisesta sekä nuorten osallistumisesta ja osallistumisesta päätöksentekoprosesseihin.

Koulutuksen toteuttivat erittäin ammattitaitoiset asiantuntijat ja nuoret, jotka jakoivat omia kokemuksiaan ja tietojaan nuorten kanssa. Koulutusteemoista vastasivat Vassili Golikov (Sillamäen lastensuojeluyhdistys, Viro), Anneli Ohvril (Let’s do it world, Viro), Triin Roos (Viron kansallinen nuorisoneuvosto, Viro), Susanne Kallanvaara (Burgårdens Gymnasium, Ruotsi), Anna Liza Starkova (Lundin yliopisto), Laura Maria Rajala (Femina RY), Ivan Vasilevskikh ja Alejandra Cordero Hansen (Kööpenhaminan kauppakorkeakoulun opiskelijoita, Tanska).

Kansainvälinen koulutus on opettanut nuorille edunvalvonnassa tarvittavaa tietoa ja käytännön kokemusta neljän keskeisen osa-alueen kautta: nuorten johtajuuden kehittäminen, edunvalvontakoulutus, nuorten järjestöjen ja kansalaisyhteiskunnan vahvistaminen sekä nuorten osallistuminen ja osallistuminen päätöksentekoprosesseihin.

Kategoriat: Tapahtumat

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *