Ensimmäisessä kansainvälisessä koulutuksessa parannettiin nuorten ja kasvattajien osaamista ja hankittiin uusia taitoja sukupuolten välisestä tasa-arvosta, palkkaeroista, tasa-arvoisesta kohtelusta, perhemalleista ja sukupuolirooleihin liittyvistä kysymyksistä, ja osallistujat pystyivät toimimaan moninkertaistajina.
Kokouksessa aloitamme koulutustyökalupaketin ja verkkoresurssin kehittämisen (hankkeen ensisijaisena käytännön tuloksena) ja keskustelemme sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisen kohtelun vaikutuksesta poliittiseen päätöksentekoon, yhteiskuntaelämään ja vuorovaikutukseen virallisen ja epävirallisen koulutuksen ja oppimisprosessien kanssa suhteessa kestävän kehityksen tavoitteiden teemoihin.
Kansainvälisessä koulutuksessa annoimme rakentavaa tietoa ja taitoja sukupuolten tasa-arvosta koulutusjärjestelmässä, jotta ennakkoluulojen ja stereotypioiden ylläpitämiseen voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa.
Kokous perustuu normikritiikkiin, 4R- ja aktiivisen osallistumisen menetelmiin, ja se on omistettu innostuneille nuorille ja kasvattajille.
Yhdistämme normikritiikkiä muihin työkaluihin ja tekniikoihin (GET, portaikkomallit tai 4R). Koulutus antaa opiskelijoille ja kasvattajille tarvittavat perustaidot ja -tiedot sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja paljastaa valtasuhteiden ja normien välisen yhteyden.
Tärkeimmät käytännön tulokset: Nuorisoverkosto / Sukupuolten tasa-arvon työkalupakki / Verkkolähde / Ohjeet nuorisolle ja oppilaitoksille sukupuolten tasa-arvon sisällyttämisestä kaikilla tasoilla / uudet taidot ja tiedot.
Lisätietoja hankkeesta ja sen toiminnasta osoitteessa: www.genderjourney.eu
Hanketta rahoittaa Pohjoismainen kulttuuripiste (Norden 0–30 grant programme)
0 kommenttia